بازدید امروز : 13
بازدید دیروز : 1
و ان خفتم الا تقسطوا فی الیتمی فانکحوا ما طاب لکم من النساء مثنی و ثلث و رباع فان خفتم الا تعدلوا فواحده او ما ملکت ایمانکم ذلک ادنی الا تعدلوا
تعدد زوجات یک ضرورت اجتماعى است
اول نظر غربی ها : اسلام به - مردان اجازه داده براى خود حرمسرا بسازند و بطور نا محدود همسر بگیرند .
نه نه نه اسلام اجازه تشکیل حرمسرا به آن معنى که آنها مىپندارند داده ، و نه تعدد زوجات را بدون قید و شرط و نا محدود قرار داده است .
اگه یه کوچولو مطالعه کنیم می فهمیم که وضع محیطهاى مختلف قبل از اسلام ، که تعدد زوجات بطور نا محدود امرى عادى بوده و حتى بعضى از مواقع بتپرستان به هنگام مسلمان شدن ، بیش از ده زن و یا کمتر داشتهاند ، بنابر این تعدد زوجات از پیشنهادها و ابتکارات اسلام نیست بلکه اسلام آنرا در چهارچوبه ضرورتهاى زندگى انسانى محدود ساخته و براى آن قیود و شرائط سنگینى قائل شده است .
شما میتونین انکار کنین که عمر زندگى جنسى مردان ، از زنان طولانىتر است نه چون زنان در سنین معینى آمادگى جنسى خود را از دست مىدهند در حالى که در مردان چنین نیست .
یا خانم ها به هنگام عادت ماهانه و قسمتى از دوران حمل ، عملا ممنوعیت جنسى دارند در حالى که در مردان این ممنوعیتها وجود ندارد .
از همه ی این ها بگذریم خانم هایی هم هستند که همسران عزیز و جیگرشون رو از دست دادن، همسر اول هم که حرفشو نزن ،حالا این زن بیچاره باید چی کار کنه ؟ ها !!!!!
حالا سه راه داریم :
یکم: مردان تنها به یک همسر در همه موارد قناعت کنند و زنان اضافى تا پایان ( عمرا )
عمر بدون همسر باقى بمانند و تمام نیازهاى فطرى و خواستههاى درونى خود را سرکوب کنند .
دویم: مردان فقط داراى یک همسر قانونى باشند ولى روابط آزاد و نامشروع جنسى را با زنانى که بىشوهر ماندهاند به شکل معشوقه برقرار سازند .
3 - کسانى که می تونن بیش از یک همسر را اداره کنن و از نظر جسمى و مالى و اخلاقى مشکلى ندارن و قدرت بر اجراء عدالت کامل (در نفقه ) در میان همسران و فرزندان خود دارن به آنها اجازه داده می شه که بیش از یک همسر براى خود انتخاب کنن .
ف
حالا اگه بخوایم راه اول را انتخاب کنیم باید با فطرت و غرائز و نیازهاى روحى و جسمى و ... بشر پاشیم بریم جنگ و عواطف و احساسات اینگونه زنان را نادیده بگیریم ، این مبارزهاى است که پیروزى که نداره هیچ ... و به فرض که این طرح عملى شود جنبههاى غیر انسانى چی ؟؟؟؟؟.
به تعبیر دیگه مسئله تعدد همسر در موارد ضرورت نباید فقط از چشم همسر اول بینیم ، بالاخره زن دومی هم هست دیگه، اون هایی که مشکلات همسر اول را در صورت تعدد زوجات عنوان میکنن کسانى هستند که یک مسئله سه زاویهاى را فقط از یک زاویه نگاه میکنن در صورتی که مسئله تعدد همسر ، هم از زاویه دید مرد و هم از زاویه دید همسر اول و هم از زاویه دید همسر دوم باید بررسی بشه ، بعد قضاوت کنیم .
حالا اگر راه دوم را انتخاب کنیم باید فحشاء را به رسمیت بشناسیم و تازه زنانى که به عنوان معشوقه مورد بهرهبردارى جنسى قرار میگیرند نه تامینى دارن ، نه آیندهاى، در حقیقت شخصیت زن لگدمال شده ،هیچ آدم عاقلی این رو قبول نمی کنه .
رسیدیم راه سوم که هم بخواستههاى فطرى و نیازهاى غریزى خانم های محترمه پاسخ مثبت میده و هم جامعه را از گرداب گناه بیرون میبرد .
البته ، البته باید توجه داشته باشیم که ....اقدام به این کار نباید از روى هوى و هوس باشد .
سؤال :
در اینجا بعضى سؤال مىکنند که ممکن است شرائط و کیفیاتى که در بالا گفته شد براى زن یا زنانى پیدا شود آیا در این صورت مىتوان به او اجازه داد که دو شوهر براى خود انتخاب کنند ؟
پاسخ :
اولا میل جنسى در مردان به مراتب بیش از خانم های محترمه است و از جمله ناراحتیهائى که در کتب علمى مربوط به مسائل جنسى درباره غالب زنان ذکر مىکنند مسئله سرد مزاجى است در حالى که در مردان ، موضوع بر عکس است ، و حتى در میان جانداران دیگر نیز همواره دیده مىشود که تظاهرات جنسى ، معمولا از جنس نر شروع مىشود .
ثانیا تعدد همسر در مورد مردان هیچ گونه مشکل اجتماعى و حقوقى ایجاد نمىکند در حالى که در باره زنان اگر فرضا دو همسر انتخاب کنند ، مشکلات فراوانى به وجود خواهد آمد که سادهترین آنها مسئله مجهول بودن نسب فرزند است که معلوم نیست مربوط به کدام یک از دو همسر مىباشد و مسلما چنین فرزندى مورد حمایت هیچ یک از مردان قرار نخواهد گرفت و حتى بعضى از دانشمندان معتقدند : فرزندى که پدر او مجهول باشد کمتر مورد علاقه مادر قرار خواهد گرفت ، و با این ترتیب چنین فرزندانى از نظر عاطفى در محرومیت مطلق قرار مىگیرند ، و از نظر حقوقى نیز وضعشان کاملا مبهم است .
و شاید نیاز به تذکر نداشته باشد که توسل به وسائل پیشگیرى از انعقاد نطفه بوسیله قرص یا مانند آن ، هیچگاه اطمینان بخش نیست و نمیتواند ، دلیل قاطعى بر نیاوردن فرزند بوده باشد زیرا بسیارند زنانى که از این وسائل استفاده کرده و یا در طرز استفاده ، گرفتار اشتباه شده و فرزند پیدا کردهاند ، بنا بر این هیچ زنى نمىتواند به اعتماد آن ، تن به تعدد همسر بدهد .
در نتیجه تعدد همسر براى زنان نمیتواند منطقى بوده باشد ، در حالى که در مورد مردان ، با توجه به شرائط آن ، هم منطقى است و هم عملى است .
بایگانی
اشتراک